revenire la pagina anterioară...

445    0    0

Site-uri utile pentru cei din mediul rural

[11/10/2011]

Una din afacerile non-agricole cu potential ridicat de dezvoltare in mediul rural o reprezinta comertul cu echipamente si utilaje agricole noi si second-hand. Daca pentru utilajele noi cea mai buna sursa de documentare o reprezinta participarea la targuri si expozitii de specialitate, in cazul utilajelor second-hand una dintre cele mai bune surse de informatii o reprezinta internetul.
Deocamdata vom prezenta 2 site-uri populare in europa, specializate in utilaje second-hand, pe care cei interesati pot gasi informatii si oferte .
Pe site-ul Agriaffaires poti gasi usor utilaje forestiere si utilaje agricole: pulverizatoare, semanatoare, tractoare, utilaje forestiere, piese de schimb, alte utilaje forestiere.
Cu ajutorul site-ului Europe-Machinery se pot gasi utilaje pentru constructii second-hand si stivuitoare (excavatoare, camioane diesel, macarale de santier, etc.). Diversitatea si numarul mare de anunturi ofera o gama larga in ceea ce priveste pretul, calitatea si proximitatea. 
Cele doua site-uri Europe-Machinery si Agriaffaires au fost fondate in anul 2000 iar pe parcursul celor 10 ani de existenta si-au imbunatatit gama echipamentelor pentru lucrari publice si echipamentele agricole.Trimite acest articol unui prieten: e-mail: numele dvs: