revenire la pagina anterioară...

464    0    0

Birou unic pentru IMM

[28/07/2011]

Biroul unic pentru IMM este o initiativa a Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si a fost creat prin Proiectul Simplificarea procedurilor administrative pentru IMM prin introducerea de birouri unice „One Stop Shop”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative (PO DCA), Domeniul de interventie 2.2. Îmbunatatirea calitatii si eficientei furnizarii serviciilor.
Pe portalul Biroului unic pentru IMM http://www.immoss.ro/,  gasiti informatii utile despre:
- INITIERE AFACERI:
o Înregistrare
În cadrul acestei sectiuni sunt prezentate Propuneri de îmbunatatire a sistemului de înfiintare a firmelor.
De asemenea, tot aici sunt postate Procedurile de înregistrare pentru Persoanele juridice si Persoanele fizice autorizate.
Ghidul privind întocmirea unui Plan de afaceri prezentat este un instrument util pregatit pentru a-i sprijini pe cei ce doresc sa înceapa o afacere.

o Finantare
În aceasta sectiune gasiti noutati despre oportunitatile de finan?are a noilor afaceri.

o Avize si autorizatii
Aici sunt postate informatii si exemple despre ce avize si autorizatii sunt necesare înainte de înfiintarea întreprinderii, precum si despre cele necesare ulterior.

- DERULARE AFACERE:
o Oportunitati de afaceri: Saptamâna Europeana a IMM-urilor 2011, Târguri si expozitii, etc.
o Finantare: programe de finantare pentru dezvoltarea afacerilor existente.
o Obligatii declarative si de plata: Ghiduri pentru Persoanele Juridice si Persoanele Fizice Autorizate privind institutiile si procedurile referitoare la declaratii si obligatii de plata.  
o Responsabilitate si etica
În aceasta sectiune gasiti informatii interesante despre comportamentul etic în afaceri si responsabilitatea sociala a întreprinderilor
o Închidere Afacere. Aici sunt postate etapele si procesul de încetare a activitatii pentru persoanele Juridice ?i Persoanele Fizice Autorizate.Trimite acest articol unui prieten: e-mail: numele dvs: