revenire la pagina anterioară...

338    0    0

23 Septembrie 2011: Bursa Locurilor de Munca pentru Absolvenţi

[15/09/2011]

Absolventii unei forme de invatamint care nu si-au gasit inca un loc de munca, dar si alte categorii de persoane care doresc sa se angajeze pot participa la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi, eveniment ce va avea loc in data de 23 septembrie 2011. ANOFM va organiza astfel de burse in toate judetele din Romania.

BURSA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU ABSOLVENTI reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform pregatirii lor profesionale, sau in ultima instanta, sa se (re)orienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung.

Agentii economici care vor participa la BURSA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU ABSOLVENTI vor avea prilejul sa-si recruteze personalul direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca pe care il ofera.

Fundatia CDIMM Maramures va fi prezenta la Bursa Locurilor de Munca ce se va organiza vineri 23 septembrie 2011 in Baia Mare, iar Asociatia Centru Harghita de Inovare si Incubare in afaceri la bursa ce va avea loc in Miercurea Ciuc.
Ii invitam pe toti aceia care au domiciliul in mediul rural si sunt in cautarea unui loc de munca sa participe la acest eveniment.Trimite acest articol unui prieten: e-mail: numele dvs: