Nu am gasit inregistrari potrivite criteriilor date; reincercati cu alte criterii...

Util pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca. 
 Dacă sunteti in cautarea unui loc de munca intr-o localitate rurala una din sansele dvs. o reprezinta depunerea unei cereri de angajare la firmele care au primit finantare prin PNDR (FEADR) pentru pornirea unei afaceri noi sau pentru dezvoltarea unei afaceri existente. Finanţarile acordate prin FEADR au fost impartite in 4 axe prioritare:
Axa I - Creşterea competitivităţii sectorului agricol şi silvic – a urmarit restructurarea şi dezvoltarea producţiei agricole şi silvice, dar şi a industriilor prelucrătoare aferente, pentru a le face mai competitive.
Axa II - Îmbunătăţirea mediului şi a zonelor rurale – a avut ca scop menţinerea şi îmbunătăţirea calităţii mediului din zonele rurale ale României prin promovarea unui management durabil atât pe suprafeţele agricole, cât şi pe cele forestiere.  
Axa III - Îmbunătăţirea calităţii vieţii în zonele rurale şi diversificarea economiei rurale – masura ce si-a propus facilitarea tranziţiei forţei de muncă din sectorul agricol către alte sectoare care să le asigure un nivel de trai corespunzător din punct de vedere social şi economic.  
Axa IV – LEADER – implementarea unor strategii locale de dezvoltare pentru îmbunătăţirea guvernării administrative la nivel rural.

Celor interesati sa se angajeze le punem la dispozitie listele cu firmele din judetul Maramures care au primit finantari in cadrul Axa III - Îmbunătăţirea calităţii vieţii în zonele rurale şi diversificarea economiei rurale. Toate aceste firme au dezvoltat afaceri in care este nevoie de angajati !

Mult succes !