revenire la pagina anterioară...

ENTOPAT srl


Numele firmei: ENTOPAT srl
Forma juridica: Societate comerciala
Domeniul de activitate: Agricultura, Silvicultura, Zootehnie
CIF: RO3888442
Nr. Reg. Com: J24/954/93
Adresa: Strada Principala, nr. 210 - 265,
Miresu Mare, Maramures, Romania
Telefon: 0262-284264
E-mail: *disponibil userilor logati
Site web: www.entopat.ro
Descrierea firmei: Firma ENTOPAT are o prezenta activa in domeniul productiei agricole si al realizarii de produse de morarit, panificatie si paste fainoase, remarcandu-se in mod deosebit cu produse realizate dupa retete traditionale. De asemenea este activa in cercetarea stiintifica si aplicativa in domenii legate de obiectul de activitate al firmei. Asadar, ENTOPAT srl este specializata in cultivarea cerealelor - mai putin orez, plantelor leguminoase si plantelor producatoare de seminte oleaginoase, precum si in activitati de morarit, panificatie, productie de paste fainoase si comert cu produsele realizate. Brandul societatii este cunoscut drept - Morile Maties de Maramures - si este identificat cu produse traditionale, de o foarte buna calitate si realizate fara amelioratori, conservanti si coloranti, unele din ele fiind brevetate, precum pastele scurte integrale cu metoda de uscare lenta. Pastele fainoase si faina de malai sunt comercializate sub marca MARA-MARIA, apartinand ENTOPAT, intr-un sistem externalizat de distributie la nivel national. Celelalte produse sunt desfacute cu flota proprie la nivel regional in zona de nord-vest a Romaniei. In prezent, firma dezvolta un proiect pentru realizarea unei fabrici de nutreturi combinate - furaje. ENTOPAT srl este certficata conform SR EN ISO 9001-2001, SR EN ISO 22000-2005, SR EN ISO 14001-2005. Firma prelucreaza teren in suprafata de 250 hectare cultivand grau si porumb si dispune de un parc complet de scule si utilaje agricole in acest scop. Recolta este in continuare prelucrata in cadrul morilor moderne de porumb si de grau - dotata cu cicloane pentru depozitare, a brutariei si a fabricii de paste fainoase scurte. In prealabil, boabele sunt trecute prin uscatorul de cereale ce reduce umiditatea la 12-13 la suta. Se face analiza calitatii boabelor de grau, se elimina impuritatile si se curata, se determina masa hectolitrica, se umecteaza. Faina de grau este testata si verificata in laborator, determinandu-se valorile pentru proteine, umiditate, gluten, indicele Zeleny si cenusa. Presa de ulei produce ulei traditional - oloi de casa, folosit aproape in intregime pentru uz intern la realizarea produselor de panificatie in brutarie. ENTOPAT dispune si de doua puncte proprii de desfacere cu amanuntul a produselor sale, la sediul firmei in Miresu Mare si in Baia Mare. Societatea are 23 de angajati iar in 2010 a realizat o cifra de afaceri de 5,42 milioane Ron. ENTOPAT produce: -faina de malai degerminat si grisat, ambalat pentru desfacere cu amanuntul marca MARA-MARIA, precum si la sac pentru fabrici de pufuleti sau ambalatori independenti. -faina pentru furaje. -pasat de porumb. -faina de grau alba si neagra. -tarate, pesmet. -pita de malai, feliata si nefeliata. -paine diverse sortimente si produse de patiserie: cozonac, cornuri, covrigi. -paste fainoase scurte marca MARA-MARIA, realizate cu tehnologie Buhler: scoici, inele pentru supa, melci, spirale, bob de orez, fidea, paste negre cu uscare lenta. Pastele negre sunt brevetate. Toate pastele pastreaza caracteristicile naturale ale graului, avand continut mare de fibre.
 

Persoane de contact


 
Dl. Ioan, Maties
Inscris la: 19/Mar/2011