revenire la pagina anterioară...

ECHIPAMENTE DE CRESTERE PORCI SI PUI

Oferta valabila pana la: 31/Dec/2020
Categoria: Afaceri de vanzare la tara Anunturi cu informatii despre afaceri la tara de vanzare
Înscris de: Schulz Systemtechnik GMBH, Baia Mare/Maramures
SCHULZ Systemtechnik GmbH este printre liderii de pia ai furnizorilor de echipamente cu o diversitate mare de produse de diferite mrci.nfiinat din 1954 n Visbek n landul Saxonia de Jos ca i o afacere clasica de servicii, compania s-a dezvoltat ntr-un grup operaional de companii cu acoperire internaional.ntreptrunderea ntre cercetare, dezvoltare i realizare, alturi de sinergia ntre variatele domenii de specializare ale companiei, precum i colaborrile i inovaiile alturi de alte firmele productoare au fcut din noi un partener competent n urmtoarele domenii:- Tehnologie agrar;- Automatizri industriale;- Tehnologie informatic;- Automatizri inteligente pentru cldiri;- Automatizri electrice;- ntreinerea staiilor de gaz metan;- Proiectarea i executarea tablourilor de comand;- Energie alternativ.Unul dintre domeniile pe care SCHULZ Systemtechnik se concentreaz este sistemele agricole de producie. n acest sector SCHULZ ofer soluii integrale de la realizarea conceptului pn la serviciile de ntreinere.Echipamente de hale pentru o zootechnie moderna:- Tehnologii de furajare i adpare;- Sisteme de climatizare si tratare a aerului;- Technologie pentru cantarire;- Sisteme pentru iluminare;- Sisteme de securitate si protectie impotriva incendiilor;- Technologie de comunicatii;- Tablouri de comanda.SCHULZ livreaz echipamente complete pentruntreinerea n condiii optime i cu o eficienmaxim. Sistemele noastre de control sunt deultim generaie. n acelai timp, sistemele deevacuare a aerului viciat pot fi adaptate pentrua respecta legislaie n vigoare.Instalaiile suntproiectate i calculate conform cu Normele deCretere a Porcilor si a Pasarilor.
[detalii despre firma...]

SCHULZ Systemtechnik GmbH este printre liderii de piaţă ai furnizorilor de echipamente cu o diversitate mare de produse de diferite mărci.

Înfiinţată din 1954 în Visbek în landul Saxonia de Jos ca şi o afacere clasica de servicii, compania s-a dezvoltat într-un grup operaţional de companii cu acoperire internaţională.

Întrepătrunderea între cercetare, dezvoltare şi realizare, alături de sinergia între variatele domenii de specializare ale companiei, precum şi colaborările şi inovaţiile alături de alte firmele producătoare au făcut din noi un partener competent în următoarele domenii:

- Tehnologie agrară;
- Automatizări industriale;
- Tehnologie informatică;
- Automatizări inteligente pentru clădiri;
- Automatizări electrice;
- Întreţinerea staţiilor de gaz metan;
- Proiectarea şi executarea tablourilor de comandă;
- Energie alternativă.

Unul dintre domeniile pe care SCHULZ Systemtechnik se concentrează este sistemele agricole de producţie. În acest sector SCHULZ oferă soluţii integrale de la realizarea conceptului până la serviciile de întreţinere.

Echipamente de hale pentru o zootechnie moderna:


- Tehnologii de furajare şi adăpare;
- Sisteme de climatizare si tratare a aerului;
- Technologie pentru cantarire;
- Sisteme pentru iluminare;
- Sisteme de securitate si protectie impotriva incendiilor;
- Technologie de comunicatii;
- Tablouri de comanda.

SCHULZ livrează echipamente complete pent

[ofertă înscrisă la data de: 25/Jul/2011]